The Archive of the Romanian Revolution of December 1989

A Catch-22 December 1989, Groundhog-Day Production. Presenting the Personal Research & Scholarship of Richard Andrew Hall, Ph.D.

AJUNGE! DESPRE PROSTIA SI ORBIREA LUI MARIUS MIOC SI PARCHETUL DESPRE “INTERESUL” de “a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente pînă la 22 decembrie 1989”

De mult m-am saturat de argumentele si cercetarile lui Marius Mioc.  TOTUL e bazat pe “interes”…de magie…citeaza din Parchetul asa:

În comunicatul Parchetului despre trimiterea în judecată a dosarului revoluției (linc) se explică că în 22 decembrie 1989 a început o diversiune care a avut ca scop „a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente pînă la 22 decembrie 1989”. Citez din comunicatul Parchetului:

În urma cercetărilor și probatoriului administrat s-a constatat că întreaga forţă militară a României, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne – Departamentul Securităţii Statului, precum și Gărzile Patriotice, începând cu data de 22.12.1989, orele 16:00, s-au pus la dispoziţia Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi conducerii acestuia. Din acelaşi moment, grupul de decizie politico-militară al C.F.S.N. format din Ion Iliescu, Silviu Brucan, general locotenent Victor Atanasie Stănculescu, general maior (r) Nicolae Militaru (reactivat ulterior, înaintat în grad militar și numit ministru al apărării) și Gelu Voican Voiculescu a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român.

Ancheta a relevat că pentru atingerea acestor scopuri, începând cu seara zilei de 22.12.1989 ar fi fost lansată o amplă şi complexă activitate de inducere în eroare (diversiuni şi dezinformări), coordonată de unii componenţi ai Consiliului Militar Superior (structură aflată în subordinea C.F.S.N.), acceptată şi asumată de factorii decizionali ai C.F.S.N. Din Consiliul Militar Superior au făcut parte general locotenent Atanasie Victor Stănculescu, general de armată Nicolae Militaru şi şefi de direcţii militare. Pentru a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente până la 22 decembrie 1989, vârfurile decizionale ale M.Ap.N. (persoanele care au îndeplinit funcţia de ministru al apărării, şefii direcţiilor militare şi şeful aviaţiei militare) ar fi declanşat şi coordonat inducerea în eroare, în virtutea unei înţelegeri cu noua forţă politică a ţării. Acest veritabil pact ar fi fost benefic ambelor părţi, pentru factorii de decizie ai M.Ap.N. a însemnat impunitatea dorită, iar pentru factorii de decizie ai C.F.S.N. a însemnat garantarea preluării puterii politice, menţinerea la putere, dar şi legitimarea în faţa poporului român.

Ceea ce spune acum Parchetul este, în linii mari, ceea ce am susținut eu de ani de zile.

https://mariusmioc.wordpress.com/2019/04/10/motivatia-diversiunii-din-revolutie-conform-parchetului-general-2-structuri-pomenite-consiliul-militar-superior-si-grupul-de-decizie-politico-militara-al-cfsn/?fbclid=IwAR1dTbqhnld1bmzcretA82orNVByHA4bK997xdnchp7v1hqS19T8vgFMOqM

ASA A ARGUMENTAT MIOC ANI DE ZILE, INTR-ADEVAR…

Pentru a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente până la 22 decembrie 1989, vârfurile decizionale ale M.Ap.N. (persoanele care au îndeplinit funcţia de ministru al apărării, şefii direcţiilor militare şi şeful aviaţiei militare) ar fi declanşat şi coordonat inducerea în eroare, în virtutea unei înţelegeri cu noua forţă politică a ţării.

PROBLEMA E ASA:  DE CE NU SPUNE MIOC, DAR MAI ALES PARCHETUL…

Pentru a evita tragerea la răspundere penală ca urmare a represiunii existente până la 22 decembrie 1989, vârfurile decizionale ale M.I./D.S.S-ului  (persoanele care au îndeplinit funcţia de ministru DE INTERNE, şefii direcţiilor SECURITATII SI MILITIEI) ar fi declanşat şi coordonat inducerea în eroare, în virtutea unei înţelegeri cu noua forţă politică a ţării.

???

DECI DUPA MIOC SI PARCHETUL, STANCULECU, GUSA, SAMD AVEA “INTERESUL” ACESTA…DAR IULIAN VLAD, NUTA SI MIHALEA (CA SI STANCULESCU PREZENT LA TIMISOARA…DAR SI CARE AU LUPTAT DUPA 22 LA ARAD https://romanianrevolutionofdecember1989.com/supravietuitorul-ovidiu-paius-despre-arad-hotelul-parc-si-diversionistiteroristii-lui-nuta-video/
and https://romanianrevolutionofdecember1989.com/trupe-speciale-ale-comandantului-suprem-nicolae-ceausescu-marturie-video-arad/ ) SI ALTII N-AVEAU “INTERESUL” ACESTA (AS SPUNE CA EI AU ACTIONAT DAR DUPA UN PLAN, NU DUPA “INTERESUL”)

 

 

 
%d bloggers like this: